Subaeria Game Torrent oyun indir | Hızlı Torrent
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
23 Görüntülenme

Subaeria Game Torrent oyun indir | Hızlı Torrent

Subaeria roguelike elemanları ile yoğun bir aksiyon bilincidir. Oyuncular düşmanlarını birbirlerini yok etmek için manipüle ederler. Farklı durumlara nasıl yaklaştıkları konusunda akıllı olmaları ve çevrelerini ve düşmanlarını yenmek için yeteneklerini nasıl kullanacakları konusunda stratejik olarak düşünmeleri gerekecek.

Oyuncular, ailesi Subaeria'nın başkanı tarafından öldürüldükten sonra intikam almak isteyen genç bir kız olan Styx'i takip ediyor. Birbirlerine karşı çukurlaştırarak ölümcül robotların sürüsünden geçerek savaşmalı. İntikam hedefine doğru ilerlerken, derinliklerin altında yatan gizemleri ortaya çıkarmak için sualtı şehri Subaeria'yı keşfedecek.
Özellikler
Düşmanlarınızı birbirinize ve onları yenmek için çevreye sallayın.
Robot düşmanlarınızı ve Styx'inizi etkilemek için drone'nuza uygun becerileri kullanın.
Her oda eldeki yeteneklerle çözülecek bir bilmecedir.
Her oyunda farklı yetenekler, meraklılar ve görünümlerin kilidini açın
Her oyun oturumunda yeni bir labirenti keşfedin.
Oyun
Oyuncular, Styx'leri ve gezinen arkadaşlarını, Drone'larını, düşmanları birbirlerini ve kendilerini yenmek için kandırmak ve etkilemek için kullanabilirler. Yol boyunca, Drone'larını yükseltmek ve hayatta kalabilmek için onlara ihtiyaç duydukları bir avantaj sağlamak için pek çok beceri bulacaklar.
Onlar, Styx'in hikayesinin çözümüne tanıklık etmek için yeterince uzun süre hayatta kalabilmek için şehir boyunca nasıl ilerledikleri ve kaynaklarını nasıl tahsis ettikleri konusunda stratejik kararlar vermek zorunda kalacaklar.

Torrent indir
https://uptobox.com/h60hw86gdby3

  • Detaylar
  • Yorumlar
  • Resimler
  • Özet & Detaylar

    Subaeria roguelike elemanları ile yoğun bir aksiyon bilincidir. Oyuncular düşmanlarını birbirlerini yok etmek için manipüle ederler. Farklı durumlara nasıl yaklaştıkları konusunda akıllı olmaları ve çevrelerini ve düşmanlarını yenmek için yeteneklerini nasıl kullanacakları konusunda stratejik olarak düşünmeleri gerekecek.

    Oyuncular, ailesi Subaeria'nın başkanı tarafından öldürüldükten sonra intikam almak isteyen genç bir kız olan Styx'i takip ediyor. Birbirlerine karşı çukurlaştırarak ölümcül robotların sürüsünden geçerek savaşmalı. İntikam hedefine doğru ilerlerken, derinliklerin altında yatan gizemleri ortaya çıkarmak için sualtı şehri Subaeria'yı keşfedecek.
    Özellikler
    Düşmanlarınızı birbirinize ve onları yenmek için çevreye sallayın.
    Robot düşmanlarınızı ve Styx'inizi etkilemek için drone'nuza uygun becerileri kullanın.
    Her oda eldeki yeteneklerle çözülecek bir bilmecedir.
    Her oyunda farklı yetenekler, meraklılar ve görünümlerin kilidini açın
    Her oyun oturumunda yeni bir labirenti keşfedin.
    Oyun
    Oyuncular, Styx'leri ve gezinen arkadaşlarını, Drone'larını, düşmanları birbirlerini ve kendilerini yenmek için kandırmak ve etkilemek için kullanabilirler. Yol boyunca, Drone'larını yükseltmek ve hayatta kalabilmek için onlara ihtiyaç duydukları bir avantaj sağlamak için pek çok beceri bulacaklar.
    Onlar, Styx'in hikayesinin çözümüne tanıklık etmek için yeterince uzun süre hayatta kalabilmek için şehir boyunca nasıl ilerledikleri ve kaynaklarını nasıl tahsis ettikleri konusunda stratejik kararlar vermek zorunda kalacaklar.

    Resimler

    "Subaeria Game Torrent oyun indir | Hızlı Torrent" oyununa ait 5 adet görsel bulundu.